Cartofi in sos alb

Printeaza

Cartofi in sos alb din: cartofi, unt, cascaval, faina, lapte, sare.

Ingrediente:Cartofi in sos alb

  • 5 cartofi
  • o lingură unt
  • 2 linguri caşaval ras
  • 2 linguriţe făină
  • o ceaşcă lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală şi se fierb cartofii. Se curăţă şi se stropesc cu unt şi se presară caşcaval ras. Se prepară un sos alb din unt fierbinte, faină şi lapte, se adaugă sare şi se toarnă peste cartofi.

Se servesc calzi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.