Cartofi si ardei la tigaie

Printeaza

Cartofi si ardei la tigaie

Cartofi si ardei la tigaie

Ingrediente:

  • cate 2 ardei, galbeni si rosii
  • 700 g cartofi
  • 5 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g carnati cabanos
  • 5 linguri ulei
  • 3 lingurite pasta de ardei
  • 500 ml supa
  • 1 lingurita cimbru
  • sare,
  • piper
  • 4 oua
  • 1 lingura patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Pregatiti ardeiul si cartofii si taiati-i cuburi. Curatati ceapa si usturoiul, spalati-le si tocati-le marunt. Taiati carnaciorii feliute.

Prajiti-i in 3 linguri de ulei. De asemenea, prajiti ardeii, cartofii, ceapa si usturoiul in acelasi ulei unde ati prajit si carnatii. Adaugati pasta de ardei, supa, cimbrul, sarea si piperul si fierbeti totul circa 15 minute.

Cu 5 minute inainte de scurgerea timpului de fierbere, adaugati si carnatii.  Incingeti restul uleiului intr-o tigaie, prajiti ouale ochi si sarati-le.

Condimentati mancarea dupa gust, servitj-o alaturi de ouale ochi si ornati cu patrunjelul tocat.

Cartofi si ardei la tigaie

Cartofi si ardei la tigaie2.jpg Cartofi si ardei la tigaie3.jpg Cartofi si ardei la tigaie4.jpg

Cartofi si ardei la tigaie1.jpg Cartofi si ardei la tigaie5.jpg Cartofi si ardei la tigaie.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.