Cartofi cu roşii şi mozzarella gratinată

Printeaza

O reteta de cartofi cu rosii si mozzarella gratinata din: cartofi, rosii, mozzarela, supa de legume, sare, piper, unt si frunze de busuioc.

Ingrediente:Cartofi cu roşii şi mozzarella gratinată

  • 600 g cartofi fierţi
  • 400 g roşii întregi decojite
  • 200 g mozzarella
  • 400 ml supă de legume
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 lingură unt
  • unt pentru uns forma
  • frunze de busuioc pentru decor

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală şi se fierb în apă sărată timp de 20 de minute, se scurg de apă, se curăţă de coajă şi se taie felii. Roşiile decojite se taie felii, la fel şi mozzarella. Se unge cu unt o tavă şi se pun, alternativ, feliile de roşii, cartofi, respectiv mozzarella.

Se toarnă supa de legume, se dă cu sare şi piper şi se pune untul tăiat bucăţele foarte mi­ci pe deasupra. Se lasă cca 10 minute la gratinat, la foc me­diu. Se serveşte cu frunze de busuioc proaspăt.

Cartofi cu roşii şi mozzarella gratinată

Cartofi cu roşii şi mozzarella gratinată

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.