Cartofi pentru micul dejun

Printeaza

Cartofi pentru micul dejun din: cartofi, supa de legume, ceapa, ardei, sos de soia, piper, rosii, ceapa verde.

Ingrediente:Cartofi pentru micul dejun

  • 4 cartofi mari, curăţaţi şi tăiaţi
  • 6 linguri de supă concentrată de legume, împărţită
  • 1 ceapă, feliată fin
  • 1 ardei gras verde, tăiat cubuleţe
  • 4 linguriţe de sos de soia degresat sau tamari
  • 1/2 de linguriţă de piper negru
  • 6 roşii cherry, tăiate sferturi
  • 2 cepe verzi, feliate subţire

 

Mod de preparare:

Se taie cartofii în cuburi de un centimetru şi se opăresc până pot fi înţepaţi cu un wârf de cuţit, aproximativ 10 minute. Se iau de pe foc şi se lasă deoparte.

Se încălzesc trei linguri de supă concentrată de legume într-o cratiţă mare care nu llipeşte, la foc potrivit spre mare şi se adaugă ceapa şi ardeiul verde. Se călesc, amestecând frecwent.

Se adaugă cuburile de cartofi, 3 linguri de supă concentrată de legume, sosul de soiia sau tamari şi piperul negru. Se lasă în continuare pe foc, amestecând uşor cu o spatulă, pâînă când cartofii devin aurii-arămii.

Se garniseşte cu roşii cherry şi ceapă verde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.