Cartofi noi cu pătrunjel si sos de ton

Printeaza

O reteta de cartofi noi cu patrunjel si sos de ton din: cartofi, ton, suc de lamaie, coaja de lamaie, iaurt, sos de maioneza, sare, piper, capere, patrunjel, ulei de masline si unt.

Ingrediente:Cartofi noi cu pătrunjel si sos de ton

  • 1,2 kg cartofi noi
  • 3 conserve de ton (150 g fiecare)
  • 3-4 linguri de suc de lămâie
  • 2 linguriţe coajă rasă de lămâie
  • 300 g iaurt
  • 4 linguri sos de maioneză
  • sare
  • piper măcinat
  • 3 linguri capere mici
  • 3 linguri pătrunjel tocat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală şi se fierb în apă cu sare, cca 25 de minute. Conservele de ton se scurg de sucul propriu. Tonul, iaurtul, sosul de maioneză, sucul de lămâie, sarea, piperul şi caperele; se amestecă şi se obţine undressing consistent.

Se încălzesc uleiul şi untul, se adaugă cartofii si se lasă puţin la călit, se presară coaja de lămâie şi pătrunjelul şi se asezonează cu sare şi piper. Se servesc cu sosul de ton.

Cartofi noi cu pătrunjel si sos de ton

Cartofi noi cu pătrunjel si sos de ton

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.