Cartofi noi cu peste

Printeaza

Cartofi noi cu peste din: cartofi, peste, unt, smantana, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi noi cu peste

  • un kg cartofi noi mari
  • 4 fileuri de peşte
  • 25 g unt
  • 250 ml smântână de gătit
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas de cuptor uns cu unt se pun cartofii feliaţi, după ce au fost fierţi 10 minute, în prealabil, în apă cu sare.

Se taie peştele şi se aşază printre feliile de cartofi. Se presară cu sare şi piper. Smântână se amestecă bine cu verdeaţa şi se toarnă peste cartofi şi peşte.

Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.