Cartofi noi cu mazare

Printeaza

Cartofi noi cu mazare din: cartofi, mazare, morcovi, sare, ulei.

Ingrediente:Cartofi noi cu mazare

  • 500 g cartofi
  • 500 g mazăre
  • 1 legătură morcovi tineri
  • sare
  • 150-200 ml ulei

 

Mod de preparare:

Mazărea se curăţă şi se spală. Cartofii se curăţă de coajă şi se taie roncele.

Se încinge uleiul într-o cratiţă de teflon sau ceaun. Se adaugă mazărea şi se amestecă până îşi schimbă culoarea. Se adaugă şi cartofii şi se amestecă puţin.

Se pune capacul şi se lasă să se înăbuşe. Când sunt aproape gata, se adaugă morcovul tăiat mărunt, sare după gust şi mărarul tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.