Cartofi noi cu ciuperci si carnaciori in varza

Printeaza

Cartofi noi cu ciuperci si carnaciori in varza din: cartofi noi, frunze de varza, ciuperci, carnaciori, ardei gras, ou, ulei, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_noi_cu_ciuperci_si_carnaciori_in_varza

  • 6 cartofi noi
  • 6 frunze de varza
  • 250 g ciuperci
  • 2 carnaciori
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în apă cu sare. Scobeşti apoi cartofii şi îi umpli cu ciupercile sotate în ulei şi ameste­cate cu cârnăciorii mărunţiţi, oul, sarea şi piperul. Inveleşti cartofii astfel umpluţi în câte o foaie de varză (opărită în prealabil).

Asezi sărmăluţele astfel formate în tavă, torni smântână şi presari ardei roşu tocat mărunt. Dai tava la cuptor circa 30 de minute.

Cartofi noi cu ciuperci si carnaciori in varza

Cartofi_noi_cu_ciuperci_si_carnaciori_in_varza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.