Cartofi noi copti cu parmezan

Printeaza

Cartofi noi copti cu parmezan din: parmezan, cartofi, unt, faina, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi noi copti cu parmezan

  • 1/3 cană parmezan ras
  • piper
  • sare
  • 24 cartofi noi
  • 4 linguri unt topit
  • 1/3 cană făină

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la treapta 4.

Spălaţi cartofii, tăiaţi-i în jumătăţi, ştergeţi-i bine pe un prosop. Amestecaţi bine făina cu parmezanul, sare şi piper după gust.

Tăvăliţi bine cartofii prin unt, apoi tăvăliţi-i prin amestecul cu parmezan, să se acopere pe toate părţile. Puneţi-i într-o tavă unsă cu ulei şi suficient de mare cjât să nu fie suprapuşi.

Stropiţi-i cu eventualul unt rămas. Lăsaţi-i să se coacă 30 de minute, până se rumenesc frumos şi se pătrund.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.