Cartofi nemţeşti (varianta)

Printeaza

Cartofi nemţeştiCartofi

Ingrediente:

  • 700 g cartofi
  • 2 linguri untură
  • 1 ceapă
  • 1 lingură făină
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • 3 linguri smân­tână
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai cuburi, îi pui în cratiţă şi torni apă cât să-i acopere şi-i fierbi.

Intre timp, înfierbânţi untura în altă cratiţă mai mică, rumeneşti făina, pui şi ceapa tocată, o căleşti puţin, presari pătrunjelul verde şi stingi cu o ceaşcă de apă.

Când sosul s-a îngroşat, îl torni peste cartofii fierţi, pui şi smântână, potriveşti de sare şi laşi să fiar­bă la foc mic câteva minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.