Cartofi moldovenesti

Printeaza

Cartofi moldovenesti din: cartofi, ceapa, patrunjel, margarina, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi moldovenesti

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • pătrunjel verde
  • 100 g mar­garină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă, se curăţă cât sunt fierbinţi şi se sfărâmă bine de tot cu dosul lin­gurii, până devin pastă. Ceapa se curăţă, se taie felii foarte subţiri şi se pune cu 50 g mar­garină la foc mic, să se rumenească uşor.

Se amestecă ceapa cu cartofii, se sărează, se pune restul de margarină, se presară cu pătrunjel şi se dau la cuptor 10-15 minute. Se servesc cu salată sau murături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.