Cartofi la cuptor cu rozmarin si marar

Printeaza

Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi din: cartofi, ulei, usturoi, rozmarin, unt, marar, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_la_cuptor_cu_rozmarin_si_marar

  • 4-5 cartofi
  • 5-6 linguri ulei
  • 5 căţei usturoi
  • 2-3 crenguţe rozmarin
  • 3-4 linguri unt
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă şi îi tai bucăţi. îi pui într-un vas şi-i amesteci cu uleiul, ustu­roiul tăiat bucăţi mari, crenguţele de roz­marin, mărarul tocat şi sare şi piper, după gust.

Aşezi cartofii într-o tavă, pui din loc în loc câte 1 lingură de unt şi îi ţii la cuptor la foc mic, aproximativ 1 oră, până când capătă o crustă arămie. Din când în când, îi întorci cu o spatulă pentru a se rumeni uniform.

Cartofi la cuptor cu rozmarin si marar

Cartofi_la_cuptor_cu_rozmarin_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.