Cartofi la cuptor cu rosii si marar
PrinteazaCartofi la cuptor cu rosii si marar din: cartofi, ulei, roşii, mărar, piper, sare.
- 1 kg cartofi de mărimea nucilor
- 100 ml ulei
- 3-4 roşii
- 1 legătură mărar
- piper
- sare
Mod de preparare:
Cureţi şi speli cartofii, îi aşezi într-o tavă, torni deasupra uleiul, adaugi o cană de apă şi pui tava la cuptor, la foc potrivit.
Când cartofii sunt aproape făcuţi, aşezi deasupra rondele de roşii, piperezi, sărezi, presari mărarul şi dai din nou tava la cuptor să se rumenească uşor roşiile.
Aceşti cartofi îi poţi servi cu garnitură sau poţi rade deasupra lor brânză sau caşcaval şi alături o salată de sezon.
Cartofi la cuptor cu rosii si marar
Pofta buna!