Cartofi la cuptor cu carne de vitel

Printeaza

Cartofi la cuptor cu carne de vitel din: cartofi, carne de vitel, ceapa, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi la cuptor cu carne de vitel

  • 4 cartofi
  • 500 g carne de viţel
  • o ceapă
  • o conservă cuburi de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii tăiaţi felii subţiri se pun 10 minute la fiert în apă cu sare. Intre timp, se căleşte ceapa în ulei, se presară cu sare şi, când s-a înmuiat, se adaugă carnea cubuieţe.

Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea, se trage de pe foc şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Intr-o tavă de cuptor se aşază alternativ felii de cartofi şi carne, se toarnă deasupra roşiile şi sucul lor şi se dă la cuptor. Cu 5 minute înainte de a fi gata, se presară caşcavalul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.