Cartofi la cuptor cu bacon

Printeaza

Cartofi la cuptor cu bacon din: cartofi, bacon, smantana, cascaval, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi la cuptor cu bacon

  • 6 cartofi
  • 200 g bacon afumat
  • 150 ml smântână de gătit
  • 100 g caşcaval
  • pătrunjel
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii feliaţi se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă 15 minute. După acest timp se scurg, se pun în vasul de cuptor alternativ cu bacon şi caşcaval.

Se presară sare şi piper, se toarnă smântână şi restul de caşcaval deasupra. Se lasă la cuptor 20 de minute. Se aduce la masă cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.