Cartofi gratinati cu branza

Printeaza

Cartofi gratinati cu branza din: cartofi, sunca presata, unt, oua, smantana, branza telemea, branza de vaci, condimente, pesmet, piper.

Ingrediente:Cartofi gratinati cu branza

  • 1 kg cartofi
  • 100 g sunca presata
  • 50 g unt
  • 2 oua intregi
  • 200 g smantana
  • 200 g branza telemea
  • 200 g branza de vaci
  • 2 lingurite condimente
  • 1 lingura pesmet
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă, iar când s-au răcit taie-i felii. Unge tava cu unt şi aşază cartofii. Separat, amestecă brânzeturile cu smântână, oul, şunca tăiată felii subţiri, condimentele si piperul.

Toarnă sosul de smântână şi brânză peste cartofii din tavă cât mai uniform. Presară pe deasupra pesmetul şi câteva boabe de piper. Dă la cuptor 35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.