Cartofi la cuptor cu cascaval si praz

Printeaza

Cartofi la cuptor cu cascaval si praz din: cartofi, cârnaţi afumaţi, suc de roşii, ardei, praz, caşcaval.

Cartofi_la_cuptor_cu_cascaval_si_praz

Ingrediente:

  •  4 cartofi mai mari
  • 3 cârnaţi afumaţi
  • 150 ml suc de roşii
  • 1 ardei
  • 4 linguriţe de praz
  • 30 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Speli foarte bine cartofii şi-i tai în jumă­tate, apoi scobeşti cu o lingură o parte din miezul lor. Tai carnaţii feliuţe. Pui în fiecare cartof câte 2 linguri de suc de roşii, câteva feliuţe de cârnaţi şi o linguriţă de praz.

Aşezi cartofii într-o tavă şi-i dai la cuptor până se înmoaie. înainte să-i serveşti, adaugi arde­iul tăiat cubulete si caşcavalul.

Cartofi la cuptor cu cascaval si praz

Cartofi_la_cuptor_cu_cascaval_si_praz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.