Cartofi cu spanac

Printeaza

Cartofi cu spanac din: spanac, cartofi, ceapa, rosii, ulei si sare.

Ingrediente:Cartofi_cu_spanac

  • 1 kg spanac proaspat
  • 6 cartofi medii
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă spanacul de codiţe şi spală-lîn mai multe ape. Opăreşte-l în apă clocotită cu puţine sare. După 5 minute, scoate-l din apă şi lasă-l la scurs. Curăţă ceapa, spal-o şi tai-o peştişori. Căleşte-o în patru linguri cu ulei.

Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i cubuleţe. Adaugă-i peste ceapa călită şi acoperă-i cu o cană cu apă. Când s-au fiert cartofii pe trei sferturi, adaugă spanacul şi roşiile tăiate mărunt. Lasă să scadă apa, potriveşte de sare şi dă de pe foc.

Pentru un plus de savoare, adauga putin tarhon uscat si sfaramat.

Cartofi cu spanac

Cartofi_cu_spanac

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Asta e reteta de post, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.