Cartofi cu roşii şi brânză sărată

Printeaza

Cartofi cu roşii şi brânză sărată din: cartofi, rosii, branza sarata, smantana si ulei.

Ingrediente:Cartofi_cu_rosii_si_brânza_sarata

  • 3 cartofi mari
  • 3 rosii
  • 150 g branza sarata
  • 75 g smantana
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare, 20 de minute. Verifică-i din când în când, să nu crape. Nu-i fierbe mai mult decât trebuie, ca ulterior să-i poţi felia.

Spală roşiile şi taie-le în rondele. Procedează la fel cu brânza. Unge cu ulei un vas termorezistent şi aşază alternativ rondelele de cartof şi de roşie, apoi bucăţile de brânză şi smântână.

Fiindcă brânza este deja sărată, nu e nevoie să adaugi sare. Dă preparatul la cuptor 20 de minute, până ce se aureste.

Cartofi cu roşii şi brânză sărată

Cartofi_cu_rosii_si_brânza_sarata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.