Cartofi cu ciuperci si branza la tigaie

Printeaza

Cartofi cu ciuperci si branza la tigaieCartofi cu ciuperci si branza la tigaie din: cartofi, ciuperci, telemea, patrunjel, unt, sare, piper, maghiran.

Ingrediente:

  • 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi
  • 600 g ciuperci
  • 150 g branza telemea
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 30 g unt topit
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita maghiran uscat

 

Mod de preparare:

Se spala cartofii, se curata si se taie stifturi. Ciupercile spalate si zvantate bine se curata si se taie felii subtiri. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca marunt.

Se incing 20 g de unt intr-o tigaie mare si se prajesc cartofii circa 15-20 de minute, intorcandu-i mereu.

Se sareaza, se pipereaza, se presara peste ei maghiranul, apoi se scot din tigaie. In untul ramas, se prajesc si ciupercile, aproximativ 4 minute.

Se amesteca cu cartofii, patrunjelul tocat si branza sfaramata (sau rasa) si se serveste cald.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cartofi cu cascaval in tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.