Cartofi cu caşcaval si miez de nucă

Printeaza

Cartofi cu caşcaval si miez de nucă: cartofi, cascaval, miez de nuca, sare.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 150 g caşcaval
  • 20 g miez de nucă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Speli bine cartofii şi îi pui la fiert în apă cu sare. Laşi 15 minute, apoi îi scoţi. Tai cartofii în două, dar nu de tot şi nu îi cureţi de coajă.

Intre cele două jumătăţi pui caşcaval şi presari nucă. Pui cartofii într-o tavă unsă cu foarte puţin ulei şi îi coci timp de 15 minute.

Ii serveşti de preferinţă cu rucola, dar mer­ge şi cu salată.

Cartofi cu caşcaval si miez de nucă

Cartofi cu caşcaval si miez de nucă

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.