Cartofi cu carne tocata si chimen

Printeaza

 

O reteta gustoasa de cartofi cu carne tocata, ceapa, castraveti, oua, lapte, ulei si chimen.

Ingrediente:Cartofi cu carne tocata si chimen

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 kg carne tocată
  • 2 cepe
  • 2 castraveţi mari
  • 2 ouă
  • lapte
  • ulei
  • chimen

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi tai felii, în ulei puţină ceapă, adaugi carnea tocată, chimen, sare şi o laşi până începe să fiarbă (acoperită cu un capac). Pe o tavă pentru cuptor, unsă cu ulei, pui un rând de cartofi, alt rând cu carne, următorul cu castraveţi tăiaţi felii.

Deasupra pui cartofi şi torni peste ei ouă amestecate cu lapte, după care dai tava la cuptor.

 

Poftă bună !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.