Cartofi cu coriandru

Printeaza

Cartofi cu coriandru din: cartofi, coriandru, ulei, boia, usturoi, sare.

Ingrediente:Cartofi cu coriandru

  • 1,5 kg cartofi
  • 3 linguri coriandru uscat
  • 3 pahare ulei de măsline
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • 8 căţei usturoi
  • sare

Mod de preparare:

Coriandrul se curăţă de impurităţi şi se spală bine. Se toacă mărunt, se pune într-o strecurătoare, sub jet de apă şi se lasă la scurs.

Cartofii se taie felii şi se prăjesc, în mai multe tranşe, în ulei încins. Se amestecă coriandrul, usturoiul şi sarea şi se adaugă peste uleiul în care s-au pregătit cartofii. Se călesc la foc mic aproximativ cinci minute. Se adaugă cartofii şi se amestecă bine, pe foc.

Se răstoarnă, calzi, pe platoul de servire.

Se servesc imediat, cu coriandru verde proaspăt sau ardei gras, tăiat rondele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.