Cartofi copti cu usturoi

Printeaza

O reteta de cartofi copti cu usturoi din: cartofi, cimbru verde, sare de mare, usturoi si ulei de masline.

Ingrediente:Cartofi copti cu usturoi

  • un kg cartofi
  • 1-2 fire cimbru verde
  • sare de mare
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii. Se fierb în apă cu sare. Separat, se curăţă usturoiul. Jumătate din cantitatea de us­turoi se pisează si se amestecă cu sare şi ulei. Se adaugă în apa în care fierb cartofii.

Restul de usturoi se taie rondele, care se freacă bine cu puţină sare şi cimbru verde. Se verifică dacă au fiert cartofii. Se scot din apă si se lasă să se răcorească.

Se curăţă, se taie bucăţi po­trivite si se coc în cuptor până se rumenesc. Se adaugă, la final, usturoiul si cimbrul proaspăt.

Cartofi copti cu usturoi

Cartofi copti cu usturoi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cartofi copti cu usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.