Cartofi copti umpluti cu carne de vita

Printeaza

Cartofi copti umpluti cu carne de vita din: cartofi, ulei, sare, carne de vita, sos barbeque, branza cheddar, ceapa verde, smantana.

Ingrediente:Cartofi copti umpluti cu carne de vita

  • 2 cartofi
  • 1 lingurita ulei
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 cana carne de vita, fiarta si maruntita
  • ¼ ceasca + 2 linguri sos barbeque
  • ¼ ceasca branza cheddar, maruntita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Spalati cartofii bine si apoi uscati cu un prosop. Intepati cartofii cu o furculita. Frecati cu ulei si presarati cu sare. Puneți cartofii pe o foaie de copt intr-o tava si coaceti timp de o ora.

Intre timp, amestecati carnea de vita cu sos, apoi tocati ceapa verde. Dupa ce cartofii s-au copt, se taie pe lungime de la un capat la altul. Umpleti cu amestecul de carne de vita, si adaugati branza maruntita.

Dati din nou la cuptor timp de cateva minute.

Stropiti cu sos barbecue pe partea de sus fiecare cartof si apoi se presara cu ceapa verde. Serviti cartofii cu smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.