Cartofi copti la cuptor cu usturoi

Printeaza

Cartofi copti la cuptor cu usturoi din: cartofi, usturoi, condiment vegetal, ulei, rosii, sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Cartofi copti la cuptor cu usturoi

  • 1/1,5 kg cartofi
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 lingură condiment vegetal
  • 2 linguri ulei
  • 2 roşii
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai în două, apoi îi pui într-un vas yena uns cu ulei. Dai vasul la cuptorul deja încins.

Sunt gata când se rumenesc şi se fac pufoşi. Pisezi usturoiul şi îl amesteci cu condiment, adaugi uleiul amestecând continuu, până se face ca o maioneză.

Dai roşiile pe răzătoarea mare şi le pui peste usturoi.

E un sos delicios. Serveşti cartorii calzi, cu sos.

Poate iti place si:

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place reteta de cartofi copti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.