Cartofi copti cu cimbru

Printeaza

Cartofi copti cu cimbru din: cartofi, ulei, cimbru, sare.

Ingrediente:Cartofi copti cu cimbru

  • 6 cartofi
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguriţe cimbru
  • sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi se feliază mai gros $i se pun !a fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă doar 10 minute, apoi se scurg bine şi se amestecă imediat cu ulei.

Se pun în tava de copt, se presară cimbru şi se iasă 20 de minute la cuptor.

Se servesc ca atare sau ca garnitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.