Cartofi copti cu carnaciori si umplutura picanta

Printeaza

Cartofi copti cu carnaciori si umplutura picanta din: cartofi, cârnăciori, ceapa verde, caşcaval, boia, camembert, sare, piper.

Cartofi_copti_cu_carnaciori_si_umplutura_picanta

Ingrediente:

  •  8 cartofi fierţi în coajă
  •  4 cârnăciori
  •  4 cepe verzi
  •  5 linguri caşcaval ras
  •  1 praf boia
  •  1 rolă camembert (120 g)
  •  sare, piper

 

Mod de preparare:

Se decupează o parte rotunjită de la fiecare cartof (nedecojit), astfel încât să stea stabil atunci când este aşezat în tavă.

Se scobesc cartofii în interior şi se pasează miezul cu furculiţa.

Se decojesc cârnăciorii şi se taie fâşii pe diagonală.. Se spală ceapa şi se taie rondele; se amestecă ronde­lele cu cârnăciori, caşcaval, boia şi cartofi pasaţi.

Se taie felii rola de camembert. Se umplu carto­fii cu amestecul pregătit; se acoperă cu felii de camembert; se sărează şi se piperează.

Se coc timp de cca 10-15 min. în cuptorul încins la 180 °C.

Cartofi copti cu carnaciori si umplutura picanta

Cartofi_copti_cu_carnaciori_si_umplutura_picanta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.