Cartofi copţi cu branză

Printeaza

Cartofi copţi cu branză

Cartofi copţi cu branză

Ingrediente :

  • 4 cartofi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 4 roşii uscate, în ulei
  • sare
  • piper
  • 200 g cremă de brânză
  • 100 g gorgonzola

 

Mod de preparare:

Incingeţi cupto­rul la 180°C. Spălaţi cartofii, uscaţi-i pe un şervet de bu­cătărie, înfăşuraţi-i în folie de aluminiu şi înţepaţi-i de mai multe ori cu o furculiţă.  In­tre timp spălaţi verdeaţa şi tocaţi-o mărunt.

Scurgeţi roşiile şi adăugaţi verdeaţa pregătită peste ele. Condimentaţi-le cu sare şi cu pi­per. Amestecaţi crema de brânză cu gorgonzola şi încorporaţi-le în amestecul cu roşii şi verdeaţă (fără să le amestecaţi cu lingura!). 3

Luaţi cartofii din folie, crestaţi-i în cruce, presaţi-i încet şi umpleţi-i cu amestecul de brânză. Aşezaţi-i din nou în tavă şi coaceţi-i alte 5 minu­te, până când începe să se topească brânza.

Cartofii în folie se pot prepara şi pe grătar, circa 60 de minute pe marginea gratarului.

Cartofi copţi cu brânză

Cartofi copti cu brânza.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cartofi copti in staniol

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.