Cartofi in coaja cu branza

Printeaza

Cartofi in coaja cu branza din: cartofi noi, ulei, branza cu mucegai, smantana, ceapa, patrunjel, salata iceberg.

Ingrediente:Cartofi in coaja cu branza

  • 750 g cartofi noi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 150 g brânză cu mucegai, sfărâmată
  • 2 linguri smântână
  • 50 g ceapă prăjită crocantă, plus pentru presărat
  • o mână de pătrunjel, tocat
  • 50 g salată iceberg, tăiată fâşii

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/160 C.

Aşază cartofii în tava de copt, stropeşte cu ulei şi presară sare grunjoasă şi dă la cuptor 1 oră. Taie câte un capac din fiecare cartof, scobeşte-l cu linguriţa şi dă-i din nou la cuptor 15 min. Lasă să se răcească uşor.

Combină brânza cu smântână, ceapa, pătrunjelul. Porţionează salata în cartofi, pune deasupra amestecul de brânză şi presară ceapa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.