Cartofi cu bacon si broccoli

Printeaza

Cartofi cu bacon si broccoli din: cartofi, bacon, smantana, broccoli, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_cu_bacon_si_broccoli

  • 8 cartofi
  • 200 g bacon
  • 240 ml smantana maturata
  • broccoli
  • sare
  • piper

pentru creme fraiche:

  • 240 ml smantana pentru frisca
  • 1 lingura cu lapte batut

 

Mod de preparare:

Pentru creme fraîche, amestecă smântână cu laptele bătut, lasă 6-8 ore la temperatura camerei, apoi minimum 24 de ore la rece.

Fierbe în apă cu sare câteva bucheţele de broccoli, dar să rămână crocante. Scurge-le şi rupe-le în bucăţi mai mici.

Fierbe cartofii în coajă în apă cu sare. Taie baconul în cubuleţe şi rumeneşte-l într-o tigaie fără ulei.

Taie cartofii pe lungime, scobeşte miezul cât să nu-i sfărâmi. Pune miezul în smântână maturată. Amestecă, sărează şi piperează.

Umple cartofii cu amestecul de smântână, presară deasupra bacon şi broccoli şi serveşte.

Cartofi cu bacon si broccoli

Cartofi_cu_bacon_si_broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.