Carpaccio de vita cu vin

Printeaza

Carpaccio de vita cu vin din: pulpa de vita, dovlecei, ulei de masline, vin alb, menta, sare si piper alb.

Ingrediente:Carpaccio de vita cu vin

  • 500 g pulpă de vită (felii foarte subţiri)
  • 4 dovlecei (zucchini)
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1/2 pahar vin alb
  • câteva frunze de mentă
  • sare şi piper alb

 

Mod de preparare:

Aranjează feliile de carne într-un vas termorezistent, apoi condimentează-le cu sare, piper, după gust, şi stropeşte-le cu ulei de măsline. Taie dovleceii bastonaşe subţiri cu ajutorul unui cu­ţit foarte ascuţit, presară-i cu sare şi lasă-i 30 de minute.

Incălzeşte cuptorul la 200° C, pune vasul cu carne şi coace timp de 5 minute. Scurge dovleceii de apă, aranjează-i uniform peste carne, stropeşte cu vin alb şi pune vasul din nou în cuptor pentru 2-3 minute.

Lasă câteva minute preparatul să se odihnească, apoi serveşte-l aromat cu frunze de mentă proaspătă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • carpacio de ananas cu sos mango reteta3e6&form=qbre&sp=2
Sumar
recipe image
Nume reteta
Carpaccio de vita cu vin
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.