Carpaccio de căpşuni cu vanilie

Printeaza

Carpaccio de căpşuni cu vanilie din: capsuni, limeta, miere, rom, baton de vanilie, lamaita.

Ingrediente:Carpaccio_de_capsuni_cu_vanilie

  • 500 g capsuni
  • 1 limeta
  • 150 g miere
  • 100 ml rom
  • 1 baton de vanilie
  • 4 fire lamaita

 

Mod de preparare:

Se spală căpşunile sub jet de apă rece, se îndepărtează codiţele verzi şi se taie fruc­tele în felii subţiri. Se rade coaja de limettă şi se stoarce sucul. Se amestecă sucul de limettă cu miere şi Se aşază căpşunile recipient cu capac, închide etanş; se cu amestecul de miere şi se adaugă păstaia de vanilie; se dau la frigider cca 4 ore.

Se repartizează pe farfurii feliile de căpşuni, cu tot cu sosul lor şi se ornează cu frunze de lămâiţă. Se poate oferi alături o porţie de îngheţată.

Carpaccio de căpşuni cu vanilie

Carpaccio_de_capsuni_cu_vanilie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Astept sa apara capsunile, astea de acum n-au nici un gust

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.