Carpaccio de ananas cu inghetata

Printeaza

Carpaccio de ananas cu inghetata din: ananas, sirop de ananas, inghetata, dulceata.

 

Ingrediente:Carpaccio_de_ananas_cu_inghetata

  • 100 g ananas proaspăt
  • 100 ml sirop de ananas
  • 2 cupe îngheţată
  • 50 g dulceaţă (toping, frişcă, pişcoturi)

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă ananasul, apoi se taie felii foarte subţiri.

Se face apoi un sirop din apă, zahăr, mentă.

In acest sirop se ţin feliile de ananas aproape o oră, după care se scot şi se aşază pe întreaga suprafaţă a unei farfurii, iar peste ele se pun două cupe de îngheţată (de orice fel) care se ornează cu toping, dulceaţă, frişcă sau pişcoturi.

Carpaccio de ananas cu inghetata

Carpaccio_de_ananas_cu_inghetata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Desert cu pepene galben

Carpaccio de pepene galben cu lamaie verde

Carpaccio de pepene galben cu lamaie verde din: pepeni, sirop de artar, lamaie verde. Ingrediente: 2 pepeni mici 3 linguri de sirop de arţar 1 lămâie verde   Mod de preparare: Luaţi trei benzi de coajă de pe lămâie. Puneţi-le într-o cratiţă mică cu apă clocotită timp de 30 de secunde, scurgeţi, repetaţi operaţia cu […]

 

Carpaccio de doradă cu spanac, pe turtiţe de cartofi

Carpaccio de castraveti si arahide

Carpaccio de castraveti si arahide din: castravete, ulei de măsline, muştar, oţet de vin alb, sare, zahăr, piper roz, arahide prăjite fără adaos de grăsime Ingrediente: 1 castravete lung 3 linguri ulei de măsline 2 linguri muştar 2 linguri oţet de vin alb sare 1/2 lingură zahăr piper roz 2 linguri arahide prăjite fără adaos de grăsime Mod de preparare: Se spală bine castravetele […]

Carpaccio de caracatiţă

Carpaccio de caracatiţă din: anason, morcovi, telina, praz, sos de soia, ghimbir, caracatita, cardamom, salata, zeama de lamaie, ceapa rosie, capere, ulei de masline si seminte de susan. Ingrediente: 4 bucăți anason stelat 2 mor­­covi rași mare 2 tulpini de țelină tocate mare 2 fire de praz tocate mare 1 ceașcă sos de soia 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.