Carote sote

Printeaza

Carote sote din: carote, unt, zahar, sare.

Ingrediente:Carote sote

  • 1,2 kg carote
  • 100 g unt
  • 50 g zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Caratele se aleg de frunze, se curăţă, se spală, iar cele mari se taie în 2-4 bucăţi. Intr-o cratiţă se pune jumătate din cantitatea de unt la înfierbântat, se adaugă carotele, sarea, jumătate din cantitatea de zahăr şi puţină apă, după care cratiţa se acoperă, lăsând-o pe foc pentru a fierbe înăbuşit circa 30 de minute. Se serveşte cu unt topit şi zahăr pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.