Carne de vita cu legume si orez

Printeaza

Carne de vita cu legume si orez din: carne de vita, morcov, patrunjel, telina, dovlecel, mazare, cartof, fasole, rosie, orez, ulei, sare, verdeata.

Carne de vita cu legume si orez

Ingrediente:

  • 100 g carne de vita slaba
  • 1/2 morcov
  • 1/2 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura mazare verde fiarta
  • 1 cartof
  • 5-6 pastai fasole fiarta
  • 1 rosie
  • 1 lingura orez fiert
  • 15 ml ulei
  • sare
  • verdeata

Se pune carnea la fiert în apă rece cu sare, se lasă să fiarbă, la început la foc mai tare, până dă în clocot şi apoi la foc încet.

Legumele, curăţate,spălate, se fierb în apă cu sare şi se scurg.

Orezul se fierbe separat. Se taie apoi carnea bucăţele şi se amestecă cu legumele, orezul şi roşia curăţată, tăiată în sferturi.

Se adaugă uleiul şi verdeaţa şi se lasă să scadă, cam 5 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Legume cu carne de vita – usor de preparat

Legume cu carne de vita din: legume, carne de vită, sare, piper, ouă, floare balon, ferigă, usturoi, ceapă verde, sos de soia. Ingrediente: legume carne de vită sare piper ouă floare balon ferigă usturoi ceapă verde sos de soia Mod de preparare: Rădăcina de floare balon, se înmoaie în apă sărată, pentru a înlătura orice urmă de […]

 

Reteta zilei: Carne de vita cu legume si orez

Carne de vita cu legume si orez din: muschi de vita, ulei de canola, ceapa, morcovi, sare, piper, boia de ardei, chimen, frunze de dafin, apa, orez, coriandru.   Ingrediente: 1 ½ kg mușchi de vita ⅓ ceasca ulei de canola 2 cepe, tocate marunt 3 morcovi, taiati bucati 2 ½ lingurite sare ½ lingurita […]

 

Carne de vita cu legume si verdeata

Carne de vita cu legume si verdeata din: carne de vita, ulei, ceapa, vinete, fasole verde, morcov, patrunjel, vin, rosii, ardei gras, sare, usturoi, foi de dafin, verdeata. Ingrediente: 700 g carne de vită 1/3 pahar ulei 2-3 cepe 2 vinete 2 pahare fasole verde 1 morcov 2 rădăcini pătrunjel 5-6 roşii 1/3 pahar vin 3 ardei […]

 

Carne de vită cu ciuperci şi legume

Carne de vită cu ciuperci şi legume

O reteta delicioasa de carne de vita cu: sos de stridii, sos de soia, ulei vegetal, varza, ciuperci. Ingrediente: 4 linguri sos de stridii 2 linguri sos de soia 1-2 linguri de ulei vegetal 400g pulpă de vacă, tăiată de-a latul ghimbir 300 g varza savoy 150g ciuperci feliate       Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.