Carne tocată în mămăligă

Printeaza

Carne tocată în mămăligă din: chifla, ceapa, masline negre, ulei, amestec de carne tocata, ou, mustar, sare, piper, supa, malai grisat, unt si nucsoara.

Ingrediente:Carne_tocata_în_mamaliga

  • 1 chifla veche de 1 zi
  • 1 ceapa
  • 40 g masline negre
  • 1 lingura ulei
  • 800 g amestec carne tocata
  • 1 ou
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 600 ml supa
  • 250 g malai grisat
  • 2 linguri unt
  • nucsoara rasa

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 170°C. înmuiaţi chifla în apă. Tăiaţi ceapa şi măslinele, cărora le-aţi scos sâmburele, cubuleţe. Căliţi ceapa în ulei. Amestecaţi-o cu oul, chifla stoarsă, carnea to­cată, muştarul, măslinele şi condimentele. Frământaţi şi formaţi un rulou mare cam cât un drob, apoi coaceţi-l cca. 40 min.

Daţi su­pa într-un clocot, apoi faceţi mămăliga în ea. Adăugaţi untul, sarea, piperul şi nucşoara. întindeţi mămăliga peste came şi coaceţi totul 15 min. Pentru garnitură, puteţi pregăti legume.

Carne tocată în mămăligă

Carne_tocata_în_mamaliga

Poftă bună!

2 comentarii

  1. FOarte ciudata reteta asta 🙂

  2. Nici eu n-am mai incercat carne tocata cu mamaliga, si mie mi se pare ciudata reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.