Carne tocata de vita cu dovleac si ardei gras

Printeaza

Carne tocata de vita cu dovleac si ardei gras din: carne tocata de vita, pasta de tomate, ceapa, ardei gras, ardei capia, dovleac, sare, piper.

Ingrediente:Carne_tocata_de_vita_cu_dovleac_si_ardei_gras

  • 500 g carne tocată de vita
  • 200 g pastă de tomate
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia
  • 1 dovleac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dovleacul se curăță, se taie în cubuleţe și se călește. Ceapa şi ardeii se curăță și se toacă solzişori. Carnea tocată se prăjeşte în ulei împreună cu ceapa și ardeii. Se potriveşte de sare şi piper. Pasta de tomate se diluează cu supă de legume, apoi se amestecă cu compoziţia de carne şi legume.

Se fierbe la foc potrivit, acoperit cu un capac, timp de 20 de minute. Se pune la cuptor dovleacul călit împreună cu carnea, într-un vas termoizolant. Se ține la cuptor până se rumenește toată compoziția. Se serveşte caldă, presărată cu verdeaţă.

Carne tocata de vita cu dovleac si ardei gras

Carne_tocata_de_vita_cu_dovleac_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.