Carne tocata cu conopida

Printeaza

Carne tocata cu conopida din: carne tocata, conopida, morcovi, cartofi, orez, piper, sare, verdeata, ulei, ceapa, smantana, oua, lapte.

Ingrediente:Carne_tocata_cu_conopida

  • 600 g carne tocată amestec
  • 1 conopidă de circa 600-700 g
  • 2 morcovi
  • 700 g cartofi albi
  • 1 ceaşcă orez
  • piper
  • sare
  • verdeaţă
  • ulei
  • 1 ceapă
  • smântână
  • 1-2 ouă
  • 1 ceaşcă lapte

 

Mod de preparare:

Cartofii, conopida şi morcovii îi pui la fiert în apă uşor sărată. Căleşti ceapa cu o lingură de ulei şi o amesteci cu carnea tocată, orezul şi verdeaţa.

Ungi o tavă cu grăsime şi întinzi într-un singur strat carnea. Tai legumele felii şi le aşezi peste stratul de carne, cât mai combinat.

Baţi o ceaşcă de smântână cu ouăle, sare după gust şi o ceaşcă de lapte şi torni peste amestec. Dai la cuptor, la foc mic, 40-50 de minute.

Serveşti mâncarea cu smântână.

Carne tocata cu conopida

Carne_tocata_cu_conopida

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.