Carne de viţel cu sos vanatoresc

Printeaza

 

Tai bucăţi 1/2 kg carne de viţel, apoi cureţi 3-4 cepe de mărime mijlocie şi le tai mărunt. Căleşti carnea împreună cu ceapa în ulei încins şi adaugi sarea după gust şi 1-2 foi de dafin şi pui treptat apă fierbinte.

Fierbi mâncarea cu capac până ce carnea s-a pătruns, ceapa s-a topit şi s-a format un sos. Separat, amesteci 2-3 linguri de făină cu o cană de apă şi torni în cratiţa în care fierbe carnea, adaugi o lingură de oţet şi condiment după gust.

Carne de viţel cu sos vanatoresc

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.