Carne de vita cu parmezan

Printeaza

Carne de vita cu parmezan din: muschi de vita, ulei de arahide, ulei, otet, mustar, parmezan, ridichi, rosii cherry, sare, piper.

Ingrediente:Carne de vita cu parmezan

  • 2 bucăţi muşchi de vită
  • ulei de arahide
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingură de oţet din vin alb
  • 1 lingură de muştar Dijon
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • 50 g de ridichi
  • 1 mână de roşii cherry

 

Mod de preparare:

Se încinge foarte bine o tigaie-grătar şi se frig 2 bucăţi muşchi de vită, unse cu ulei de arahide şi asezonate. Se lasă deoparte 5 minute.

Intre timp, se prepară dressingul amestecând 3 linguri de ulei, 1 lingură de oţet din vin alb şi 1 lingură de muştar Dijon cu sare şi piper.

Se taie carnea în fâşii şi se adaugă 50 g de ridichi, 1 mână de roşii cherry înjumătăţite şi dressingul. Ca topping, se foloseşte parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.