Carne de vită cu ciuperci şi legume

Printeaza

O reteta delicioasa de carne de vita cu: sos de stridii, sos de soia, ulei vegetal, varza, ciuperci.

Ingrediente:Carne de vită cu ciuperci şi legume

  • 4 linguri sos de stridii
  • 2 linguri sos de soia
  • 1-2 linguri de ulei vegetal
  • 400g pulpă de vacă, tăiată de-a latul
  • ghimbir
  • 300 g varza savoy
  • 150g ciuperci feliate

 

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca sosurile si se dau deoparte. Se incinge un wok pana scoate fum si se adauga o lingurita de ulei, apoi se adauga carnea si se lasa pana s-a rumenit pe toate partile; se da deoparte.

Este posibil sa fie nevoie sa frigeti carnea in doua ture, adaugand putin ulei inainte de a doua tura. Se scoate carnea si se sterge tigaia cu un servetel de hartie.

Se adaugă puţin ulei în wok. Se rumeneşte ghimbirul şi se adaugă varza şi ciupercile. Se lasă 3 minute, amestecând din când în când, apoi se adaugă carnea şi amestecul de sosuri. Se lasă 3-4 minute până ce sosul se îngroaşă şi toate ingredientele se pătrund.

Se serveşte cu orez sau tăiţei de orez.

Carne de vită cu ciuperci şi legume

Carne de vită cu ciuperci şi legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.