Carne de vita cu chimen

Printeaza

Carne de vita cu chimen din: carne de vita, ceapa, usturoi, chimen, cimbru, ulei.

Ingrediente:Carne de vita cu chimen

  • 1 kg carne de vită
  • 1 kg ceapă
  • 4 căţei usturoi
  • o foaie dafin
  • o linguriţă chimen
  • o linguriţă cimbru
  • 100 ml oţet din vin
  • 80 g bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Carnea se căleşte în ulei pe toate părţile. Se adaugă apoi ceapa curăţată şi spălată, dar netăiată, şi se lasa la călit.

Se pune bulionul în 200 ml apă, se amestecă şi se transferă totul într-o oală sub presiune. Se adaugă usturoiul, oţetul, sarea, piperul, cimbrul, chimenul, foaia de dafin. Se lasă la fiert circa 1 ora.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.