Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra
PrinteazaCarne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra din: carne de vită, sos de fasole neagră, sos de soia, mălai, ulei de arahide, ardei verde, ardei iute roşu, ghimbir, coriandru.
Ingrediente:
- 350 g carne de vită tăiată în fâşii
- 160 g sos de fasole neagră
- 1lingură cu sos de soia
- 1 lingură rasă cu mălai
- 2linguri cu ulei de arahide
- 1 ardei verde, curăţat de seminţe şi tăiat în fâşii
- 1 ardei iute roşu, curăţat şi tăiat în fâşii
- 2,5 cm ghimbir, curăţat de coajă şi tăiat în fâşiii
- coriandru, pentru decor
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă sosul de fasole neagră cu sosul de soia şi mălaiul. Pune carnea de vită şi las-o la marinat 15-30 minute.
Prăjeşte carnea în ulei timp de 1-2 minute, apoi adaugă ardeii şi ghimbirul şi mai prăjeşte 2-3 minute, până când legumele s-au înmuiat.
Serveşte imediat, garnisit cu frunze de coriandru.
Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra
Pofta buna!