Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra

Printeaza

Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra din: carne de vită, sos de fasole neagră, sos de soia, mălai, ulei de arahide, ardei verde, ardei iute roşu, ghimbir, coriandru.

Carne_de_vita_cu_ardei_iute_si_sos_de_fasole_neagra

Ingrediente:

  • 350 g carne de vită tăiată în fâşii
  • 160 g sos de fasole neagră
  • 1lingură cu sos de soia
  • 1 lingură rasă cu mălai
  • 2linguri cu ulei de arahide
  • 1 ardei verde, curăţat de seminţe şi tăiat în fâşii
  • 1 ardei iute roşu, curăţat şi tăiat în fâşii
  • 2,5 cm ghimbir, curăţat de coajă şi tăiat în fâşiii
  • coriandru, pentru decor

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă sosul de fasole neagră cu sosul de soia şi mălaiul. Pune carnea de vită şi las-o la marinat 15-30 minute.

Prăjeşte carnea în ulei timp de 1-2 minute, apoi adaugă ardeii şi ghimbirul şi mai prăjeşte 2-3 minute, până când legumele s-au înmuiat.

Serveşte imediat, garnisit cu frunze de coriandru.

Carne de vita cu ardei iute si sos de fasole neagra

Carne_de_vita_cu_ardei_iute_si_sos_de_fasole_neagra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.