Carne de pui prăjită, cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de carne de pui prajita cu sos din: pui, ulei, rosii, nuci, usturoi, ceapa, ardei iute, zahar, piper si sare.

Ingrediente:Carne de pui prăjită, cu sos

  • 2 pui mici
  • 250 ml ulei
  • 1-1/2 kg roşii
  • 100 g nuci
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1/2 lingura zahar
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Căţeii de usturoi îi rumeneşti în 200 ml ulei, apoi îi scoţi. Nucile tăiate bucăţele şi ceapa tocată le căleşti uşor, apoi adaugi roşiile fără pieliţe, tăiate în patru. Când mai scade sosul, adaugi ardeiul iute tocat şi zahărul. Intre timp, cureti puii si ii tai in bucati mari, presari sare si piper, apoi prajesti bucatile de carne in restul de ulei incins.

Scoti carnea, o lasi sa se scurga in ulei si o pui sa fiarba in sosul pregatit mai inainte. E o mancare cu mult gust, potrivita oricarui gust, in orice zi.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • carne prajita cu sos
  • carne de pui prajita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.