Carne de porc prăjită

Printeaza

Carne de porc prăjită din: carne de porc, ulei, grasime.

 

Ingrediente:Preparate_traditionale_17

  • carne de porc
  • ulei sau grasime

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

In tigaie se prăjeşte numai carnea macră.

Aceasta se taie în bucăţi mărunte sau în felii subţiri, transversal, pe direcţia fibrelor şi se pune în tigaie cu puţină grăsime bine înfierbântată.

Se prăjeşte timp de 15-20 de minute, după care se serveşte imediat.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.