Carne de porc marinata la cuptor

Printeaza

Carne de porc marinata la cuptor din: porc, zahar, apa, pasta de fasole, sos hoisin, sos de peste, branza, vin, usturoi, ceapa, ulei de susan, ou.

Ingrediente: Carne de porc marinata la cuptor

  • 800 gpiept de porc, taiata felii
  • 100 g zahăr
  • 25 g apă

Ingrediente marinată:

  • 1 lingură de zahăr
  • 1 lingură pastă de fasole
  • 1 lingura de sos hoisin
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 ½ brânză rasa
  • 2 linguri vin
  • 1 lingura usturoi tocat
  • ½ linguriță de ceapa tocata
  • 1 linguriță ulei de susan
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Curățați burta de porc, scurgeți bine și uscați. Intepati cu o furculita din loc in loc.

Puneți într-un recipient cu capac. Puneți toate ingredientele pentru marinată într-un bol și amestecați până se combină bine. Gatiti zaharul cu apa pana cand zaharul se dizolva, apoi adăugați în marinată și amestecați bine.

Incorporati marinata peste carne. Acoperiti si dati la frigider peste noapte. Scoateți din frigider și lăsați la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de coacere.

Preîncălziți cuptorul la 220C. Pregatiti o tava.

Gatiti sosul de marinata pana se ingroasa. Aranjați carnea de porc in tava. Coaceți 15 minute. Ungeti cu sos si gatiti încă 5 minute. Repetați procesul de 4 ori.

Lăsați să se odihneasca timp de 10 minute înainte de tăiere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.