Carne de porc la borcan

Printeaza

Carne de porc ţinută la sare şi apoi afumată, cârnaţi bine condi­mentaţi şi afumaţi (făcuţi astfel: jumătate din cantitate să fie carne de porc, un sfert carne de vită şi un sfert carne de berbecuţ), untură topită de porc.

Poate te intereseaza si:Carne de porc la borcan

 

Mod de preparare:

Aşezi în borcane de 800 g sau într-o garniţă emailată cu capac carnea de porc afumată şi cârnaţii afumaţi în straturi alternative.

Peste acestea torni untură încinsă, dar ai grijă să nu rămână spaţii goale între bucăţile de carne şi cârnaţi.

Umpli borcanul cu untura, ast­fel încât să depăşească numai cu 2 cm ultimul strat de carne.

Păstrezi borcanul în loc uscat şi răcoros până în miezul verii.

Atunci când umbli la borcan şi nu foloseşti toată carnea, ai grijă să acoperi bucăţile rămase cu untură.

 

Poftă bună!


Poate iti palce si:

Carne de porc cu usturoi

Carne de porc cu usturoi

Carne de porc cu usturoi din: usturoi, file de porc, ulei de masline, sare, piper, sherry, pasta de masline, rosii, patrunjel. Ingrediente: 8 căţei de usturoi 500 g file de porc 3 linguri de ulei de măsline sare piper 3 linguri de sherry sec 1-2 linguri de pastă de măsline verzi 6 roşii pătrunjel cu […]

Rulada_cu_carne_de_porc_si_ciuperci

Rulada cu carne de porc si ciuperci

Rulada cu carne de porc si ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, cimbru, usturoi, unt, oua, ceapa, sare, piper, bacon, ulei. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 500 g ciuperci cimbru 3 căţei de usturoi 50 g unt 2 ouă 1 ceapă sare piper 10 felii bacon 2 linguri ulei   Mod de preparare: Topeşti […]

Fasole_cu_carne_de_porc_si_legume_06

Reteta zilei: Fasole cu carne de porc si legume

Fasole cu carne de porc si legume din: porc, ulei de masline, sare, piper, ardei, ceapa, usturoi, chimen, praf de chili, ardei copt, gogonele, supa de pui, fasole, smantana, ceapa verde, coriandru, cheddar. Ingrediente:  1 kg muschiulet de porc, cuburi 1 lingura ulei de masline 1/2 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru 1 cană ardei […]

Carne de porc cu cartofi wedges

Carne de porc cu cartofi wedges

Carne de porc cu cartofi wedges din: cartofi, ulei, miere, zahar, sos de soia, usturoi, file de porc, maioneza, otet, ceapa, salata verde. Ingrediente: 2 cartofi mari, tăiaţi în felii groase (wedges) ulei de măsline 1 lingură de miere 1 lingură de zahăr brun 1 lingură sos de soia 1 căţel de usturoi pisat 1 […]

 

Incoming search terms:

  • carne la garnita

4 comentarii

  1. O s a pun si eu sa vad cum iese

  2. Nu-mi place reteta asta

  3. Este o reteta veche, asa se pastreaza carnea buna!

  4. Eu am facut carne de porc cu cartofi wedges. O bunatate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.