Carne de porc cu verdeata

Printeaza

Carne de porc cu verdeata din: pulpa de porc, carnati, creier, ciuperci, usturoi, vin, suc de rosii, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Carne_de_porc_cu_verdeata

  • 750 g pulpă de porc proaspătă
  • 500 g cârnaţi olteneşti
  • 500 g creier
  • 1/2 kg ciuperci proaspete
  • 1-2 căpăţâni de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 1 pahar suc de roşii
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Tai carnea în fâşii subţiri, o sărezi puţin şi o prăjeşti la foc iute. Adaugi cârnaţii tăiaţi rondele mici, ciupercile curăţate, spălate şi tăiate cuburi (de mărimea măslinelor), amestecând circular cu o lingură de lemn.

Căleşti uşor usturoiul tocat fin, adaugi apoi creierul crud (tăiat cuburi) şi amesteci cu toate celelalte ingrediente. Adaugi sucul de roşii şi potriveşti gustul de sare, piper.

Adaugi vinul alb şi verdeaţă tocată fin. Serveşti cu murături si cu mamaliguta.

Carne de porc cu verdeata

Carne_de_porc_cu_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.