Carne de porc cu varza dulce sau acra

Printeaza

Carne de porc cu varza dulce sau acra din: carne de porc, rosii, sare, piper, ardei, untura sau untdelemn, bors, ceapa.

Ingrediente:Carne de porc cu varza dulce sau acra

  • 1 kg carne de porc
  • o varză
  • 500 g roşii
  • sare
  • piper
  • un ardei gras
  • 2 linguri untură sau untdelemn
  • o ceaşcă borş
  • 2 cepe

Mod de preparare:

Carnea, după ce a fost spălată, se taie bucăţi care se rumenesc împreună cu ceapa, înăbuşindui-se în untdelemn şi se fierb în apa pe care o lasă.

Varza, tăiată ca tăiţeii, se pudrează cu sare, se lasă câteva minute, se stoarce şi se pune peste came. Apoi se pun felii de roşii decojite şi fără seminţe, boabele de piper, ardeiul gras tăiat fideluţă, borşul şi grăsimea. Se acoperă vasul şi se lasă să fiarbă, înăbuşit, până scade.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.